Winter

Ook ‘s-winters geopend!

Onze laatste dag van het zomerseizoen is zondag 13 oktober 2019, maar niet getreurd, na een korte vakantie zijn wij ook in de winter weer geopend. Vanaf dinsdag 5 november t/m 31 december zijn wij geopend van dinsdag t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur.

Ambachtelijk schepijs

Zelfs in de winter bij ons verkrijgbaar. Met wekelijks een wisselend assortiment. Benieuwd naar de smaken er in de vitrine liggen? Kijk dan even op onze Facebook pagina
Ook is het mogelijk om rond de feestdagen literbakken ijs te bestellen. Een heerlijke afsluiter van het kerstdiner!

Chocolade

Bonbons, herfst, Sinterklaas, Kerst. Voor ieder seizoen hebben wij een bijpassende chocolade collectie. Een leuke eindejaarsattentie voor uw klanten of personeel? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Oliebollen

Ook dit jaar zijn ze weer verkrijgbaar: Oliebollen. Tussen kerst en nieuwjaar verkrijgbaar maar uiteraard ook te bestellen voor oudejaarsavond.

Suikerwafels, apfelstrudels, warme chocomel en meer!

Uiteraard zijn ook de zelfgebakken suikerwafels en apfelstrudels te verkrijgen. Lekker met een bolletje ijs en slagroom. Of lekker even opwarmen met een warme chocomel gemaakt van echte Callebaut chocolade en verkrijgbaar in melk, puur en wit.
Liever een ijscoupe? Ook dat is mogelijk. In de winter kunt u deze volledig zelf samen stellen aan de hand van de aanwezige smaken in de vitrine.