Solliciteren

Vacatures

Voor het ijsseizoen van 2024 zijn wij op zoek naar medewerkers (vanaf 16 jaar) om ons leuke en gezellige team te versterken!
Voor zowel de middag- als avonddiensten

De functie van medewerker van IJscoland is zeer breed en afwisselend. Je schept ijsjes, neemt bestellingen op, maakt ijscoupes en handelt bestellingen af. Daarnaast zorg je voor schone tafels en werkbanken en zorg je dat de vitrine altijd netjes in orde is. Tevens zorg je dat alle voorraad op peil blijft.

Ons seizoen start in maart en loopt af in oktober en de ijssalon is dagelijks geopend van 13.30 tot 21.00 uur en op zondag zijn wij vanaf 12.00 uur geopend. Onze shifts worden meestal verdeeld in 2 dagdelen: van opening tot ± 17.30 en van 17.30 tot sluiting. Uiteraard komt het ook voor dat je een hele dag moet werken.
Via een online planner kun jij zelf je doordeweekse beschikbaarheid invullen en krijg je een mail wanneer wij jou inplannen. Je bepaalt dus zelf hoeveel je werkt en verdient!

Vaak ben jij de eerste die onze gasten mag begroeten. Daarom is representatief en vriendelijkheid een van je belangrijkste eigenschappen. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je flexibel en zelfstandig in je werk en beschikbare uren.
Bij mooi weer is het in het weekend bij ons topdruk, wij gaan er daarom ook vanuit dat je minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar bent.

Wat wij vragen:
– Je bent gastvrij
– Vriendelijke uitstraling
– Flexibel inzetbaar
– Je weet van aanpakken
– Je vindt het niet erg om met warm weer te werken
– Je bent in het weekend beschikbaar
– Je gaat niet langer dan 3 weken op vakantie in de zomervakantie

Wat wij bieden:
– Een leuke en gezellige werkplek binnen een jong team;
– Afwisselend werk;
– Een contract op oproepbasis t/m 31 oktober.
– Een salaris volgens horeca-cao welke aan het begin van iedere maand wordt overgemaakt;

Voel jij je aangesproken en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Vul dan het sollicitatieformulier in. Je kunt ook een sollicitatie sturen naar info@ijscoland.nl

  Geboortedatum

  Waarom wil je graag bij ons werken?

  Werk je op dit moment al ergens anders?

  Heb je al werkervaring? Vul deze hieronder in: *niet verplicht*

  Vul hieronder je beschikbaarheid in:

  Ga je op vakantie?
  JaNee

  Voeg eventueel een cv of foto van jezelf toe: